Vuosikokous 07.02.2009:

Paluu

VUOSIKOKOUS 7.2.2009

Tornio-Muoniojokiseura ry piti vuosikokouksen 7.2.2009 Pellossa. Seuran puheenjohtajaksi valittiin Kalervo Aska ja varapuheenjohtajaksi Roland Henriksson Ruotsin Lainiosta. Sihteereinä ovat Heikki Nousiainen Pellosta ja Bror-Erland Härmä Ruotsin Övertorneålta.

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2008 toimintakertomus ja vahvistettiin vuoden 2009 toiminta-suunnitelma. Kokous antoi myös julkilausuman ajankohtaisista asioista. Julkilausuma on luettavissa osiosta kannanotot.

Vuosikokouksen jälkeen hallitus piti järjestäytymiskokouksen. Yhteisen matkan järjestämisen ja/tai lohiseminaarin järjestämisen suunnittelu jää työvaliokuntien tehtäväksi. Työvaliokunnat valittiin erikseen molempiin maihin. Seuraava hallituksen kokous pidetään tarpeen vaatiessa.

Paluu