Vuosikokous 02.02.2008:

Tornio-Muoniojokiseura ry piti vuosikokouksen 2.2.2008 Ruotsin Lainiossa. Seuran puheenjohtajana jatkaa Simo Pöyhtäri Muoniosta ja varapuheenjohtajana Roland Henriksson Ruotsin Lainiosta. Sihteereinä ovat Heikki Nousiainen Pellosta ja Bror-Erland Härmä Ruotsin Övertorneålta.

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2007 toimintakertomus ja vahvistettiin vuoden 2008 toiminta-suunnitelma. Kokouksessa hyväksyttiin myös lausunnolla olleeseen lohiasetukseen annettu lausunto, joka löytyy osiosta kannanotot. Vuosikokouksessa ruotsalaiset päättivät myös kotisivujen laittamisesta internettiin.

Vuosikokouksen jälkeen hallitus piti järjestäytymiskokouksen. Yhteisen matkan järjestämisen ja/tai lohiseminaarin järjestämisen suunnittelu jää työvaliokuntien tehtäväksi. Työvaliokunnat perustettiin erikseen molempiin maihin. Seuran talouden heikon tilan vuoksi päätettiin tehostaa varainhankintaa. Seuraava hallituksen kokous pidetään tarpeen vaatiessa.