: Vuosikokous 31.03.2007

Tornio-Muoniojokiseura ry piti vuosikokouksen 31.3.2007 Pellossa. Seuran puheenjohtajana jatkaa Simo Pöyhtäri Muoniosta ja varapuheenjohtajana Roland Henriksson Ruotsin Lainiosta. Sihteereinä ovat Heikki Nousiainen Pellosta ja Bror-Erland Härmä Ruotsin Övertorneålta.

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2006 toimintakertomus ja vahvistettiin vuoden 2007 toiminta-suunnitelma. Kokouksessa hyväksyttiin myös tiedotusvälineille ja poliittisille päättäjille annettava julkilausuma, joka löytyy osiosta kannanotot. Vuosikokous hyväksyi myös uuden kotisivujen laittamisen internettiin. Sivusto löytyy www.tornionjoki.fi/jokiseura. Vanha internetsivusto jää edelleen voimaan Pellon kalakerhon sivuille. Uudistuksella halutaan tavoittaa mahdollisimman usea henkilö.

Vuosikokouksen jälkeen hallitus piti järjestäytymiskokouksen. Hallituksen kokouksessa päätettiin ottaa järjestämisvastuu Lappean lohikaräjien pitämisestä. Lappean lohikäräjät on suunniteltu pidettävän juhannuksen jälkeisenä tiistaina. Tarkemman ohjelman suunnittelu jää hallituksen työvaliokunnan tehtäväksi.

Lohijokitiimi ry on kutsumassa koolle perustamiskokoukseen Perämeren alueen jokien yhteistyöelintä. Jokiseuran edustajaksi valittiin puheenjohtaja. Lisäksi toukokuussa Rovaniemellä pidettävään kansainväliseen kalatieseminaariin osallistuu ainakin puheenjohtaja ja mahdollisuuksien mukaan muitakin hallituksen jäseniä.

Yhteisen matkan järjestämisen suunnittelu jätettiin ruotsalaisten jäsenten vastuulle. Seuraava hallituksen kokous pidetään tarpeen vaatiessa.I

Katso tästä vuoden 2007 toimintasuunnitelma