Jäsenasiat:

( seuran säännöt TÄÄLLÄ)

HUOM! Jäsenmaksumme on nyt 10 €.

Tornio-Muoniojokiseuran jäseneksi voi liittyä, maksamalla 10€ Nordean tilille:
IBAN: FI73 1319 3006 1024 85
SWIFT/BIC : NDEAFIHH

Saajaksi maksuun merkitään Tornio-Muoniojokiseura ry. Jäseneksi voi liittyä myös maksamalla 100 Ruotsin kruunua(SEK) tilille: 7991-14-01227(Sparbanken Nord)

Ennen kuin maksatte jäsenmaksun(uusi jäsen), niin täyttäkää alla olevasta linkistä aukeavalle jäsenlomakkeelle siinä kysytyt tiedot Mikäli olette täyttäneet lomakkeen jo aiemmin tai tietonne eivät ole muuttuneet, niin lomaketta ei tarvitse täyttää. Maksaessanne jäsenmaksua riittää kun kirjoitatte viestikenttään nimenne ja jäsenmaksu (maksuvuosiluku)

Tervetuloa Tornio-Muoniojokiseuran jäseneksi!

Liity Jäseneksi suoraan netissä TÄÄLTÄ

Kannatusjäsenyys:

Tornio- Muoniojokiseuraan voi liittyä myös ns. kannatusjäsenenä. Seuran kannatusjäseninä on tällä hetkellä pääasiassa jokivarren kuntia, kalastus-osakas-jakokuntia sekä yksityisiä yrityksiä. Myös yksityiset henkilöt voivat osallistua jokiseuran tukemiseen kannatusjäsenyyden muodossa.

Tukemalla jokiseuraa, puolustat samalla myöskin luonnonvaraisia vaelluskalojamme. Vahvat kalakannat luovat parhaat edellytykset kalastusmatkailuun perustuvaan yritystoimintaan ja lisäävät monellakin tavalla jokivarren toimeliaisuutta sekä elinvoimaisuutta.

Jokiseuran kannatusjäseneksi pääsee, kun maksaa vähintään 50 euron kannatusjäsenmaksun Nordean tilillemme:

IBAN: FI73 1319 3006 1024 85
SWIFT/BIC : NDEAFIHH. Maksuun merkitään saajaksi Tornio-Muoniojokiseura ry.

Merkitkää lisäksi maksun viestikenttään seuraavat tiedot:
- kannatusjäsenmaksu (maksuvuosiluku) ( henkilön/yhteisön/yrityksen nimi)
- kotisivujen osoite mikäli sellainen on. (Liitämme tukijalistallemme kotisivujenne linkin.)

Kaikki kannatusjäsenet pääsevät tukijalistallemme, joka on luettavissa näiden kotisivujen ”tukijat” välilehdeltä.

Jos haluatte liittyä kannatusjäseneksi, mutta ette halua nimeänne/yrityksenne nimeä tukijalistalle, niin ilmoittakaa siitä erikseen esimerkiksi seuran sihteerille.