Jokiseuran ilmoitustaulu:

Jokiseura lausuu Röyttän merituulipuiston yleiskaavasta (09.11.2012)

Tornion lohiseminaariin (6.-7.9. 2012) järjestetään yhteiskuljetus, mikäli bussikyytiin lähtijöitä on riittävästi. Ilmoittautumiset suoraan Mauri Kylmämaalle p. 0400-188444 viimeistään keskiviikkoon 5.9 mennessä.

10.3.2012 VUOSIKOKOUS
Tornio-Muoniojokiseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 10.3.2012(la) alkaen klo. 14.00 Suomen aikaa.

Kokouspaikkana Hotelli Pellonhovin auditorio.
Vuosikokoukseen saapuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta äänivaltaisia ovat ainoastaan jokiseuran hallituksen hyväksymät jäsenet, joiden jäsenyys on voimassa. Jokiseuran hallitus kokoontuu samana päivänä klo. 10.00 Suomen aikaa(Pellonhovin väylänvarsikabinetti). Hallituksen kokouksen asialistalla on mm. uusien jäsenten hyväksyminen."

Ehdotus

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS
Itämeren lohikannan ja kyseistä kantaa hyödyntävien kalastuksien monivuotisesta suunnitelmasta (LUE)